Familierådgivning

I forbindelse med mine foredrag er der indlagt spørgetid efter oplæg og pause.
Men det kan selvsagt være svært, i den forbindelse at række hånden op og erklære, at man ikke magter situationer i en fortravlet hverdag. Mange forældre løber jo ofte ind i det problem, at der er et misforhold mellem det, man gerne vil, – og det, man synes, man magter. Ofte synes man, at samværet med børnene, som skulle være en hyggestund, – bliver ødelagt

”Hva’ gør man, når ens barn ……. ?”

Jeg bliver derfor i stigende grad kontaktet af forældre, som ønsker en samtale om, ”Hva´ gør man, når ens barn … ?”
Ofte er det ret enkle midler, der skal til. Procesdurer som skal ændres, – indbyrdes forældreaftaler, som skal gennemføres, evt. aftaler med børnene og lignende.
Forældrene er ofte overraskede over,hvor lidt der egentlig skal til, for at få en højere grad af harmoni mellem børn og voksne, børnene imellem og de voksne imellem.

Én samtale er ofte tilstrækkelig.

Én samtale er ofte tilstrækkelig, til tider er det nødvendig med 2, – men meget sjældent 3.
Varighed 1-2 timer.  Samtalen finder sted i barnets hjem, eller primære bosted, uden at barnet/børnene er til stede. Inden en sådan samtale sender forældrene en mail, der konkret beskriver rammer og problemer.

Pris på familierådgivning

Prisen for en sådan samtale er 800,- kr.. Ofte er det muligt, at kombinere rådgivningen med anden aktivitet i området, så udgift til benzin og evt. broafgift ikke bliver en meromkostning.
Kontakt mig for yderligere information på oleflemming@privat.dk. eller tlf. 55 76 12 92.