Foredrag til virksomheder
Foredrag henvender sig til :

Virksomheder – Erhvervslivet
Offentlige administratione
Kurser, konferencer og seminarier
Foreninger

Giv dine medarbejdere, kolleger et anderledes foredrag – en oplevelse med latter, tårer, stof til eftertanke og lyst til at handle på det.

Fylder arbejdslivet også i din fritid?

Et velfungerende hjemmeliv er i høj grad fundamentet for et godt arbejdsliv.
Alene det, at vores hjemlige bagland støtter os – selv om vi må arbejde over, tager arbejde med hjem, eller er stresset i perioder – giver det os lige de ekstra kræfter, der skal til for at få det hele til at hænge sammen.

Få ideer til en kick-start

Ofte lægges mit indlæg som sidste punkt inden afslutning på et seminar, kursus eller konference. Eller som fyraftensmøde eller aftenarrangement. Formen er oftest et oplæg på en lille time, hvor vi griner og græder af hinandens utilstrækkeligheder. Efter en pause er der fælles drøftelse og spørgsmål, hvor vi snakker ”værktøjer”, bliver fyldt med gode råd og ideer til et liv, hvor både arbejde og privatliv går op i en højere enhed.

Hva’ med børnene?

Og børnene:  Hvordan oplever de karrieren?  Stresser vi dem, når vi stresser?  Er det gaver og anden forkælelse, der bruges som ”undskyldning”, når vi har travlt?  Hvorfor skælder både børn og voksne ud på hinanden?  Hvad med ”fuck-sproget”?  Søger børn kompensation hos andre voksne og børn?  Hvem er ”de andre”? Og hvad laver de, når vi ikke er der? Hvad gør man, når en myndighedsperson ringer på døren og fortæller, at vores barn ”er med i noget”? Hvad med parforholdet, når tingene spidser til?

Her har jeg holdt foredrag

I en årrække har jeg holdt foredrag rundt i landet –  hos Novo Nordisk , Lego, Danfoss, Dansk Arbejdsgiverforening, HK, Dansk Ejendomsmægler Forening, DJØF, Danmark Skolelederforening, Rigspolitiets lederuddannelse, banker og utallige interesseorganisationer, foreninger og private sammenkomster.