Påkrævet felt

Kære Ole. Er netop hjemvendt fra Kursus med GBF i Faaborg hvor du kom og underholdte os forældre med dit meget inspirerende foredrag om at vi skal være lidt mere glade og bringe lidt humor ind hverdagen. Det har jeg taget til mig og glæder mig til at se hvordan de alle tager imod 😀 1000 tak !! kh Sasja

Sasja

Hej Ole Flemming Jeg havde den udsøgte fornøjelse at høre dig give et fordrag for nogle år siden i Brædstrup. Siden da, har jeg altid (når trætheden overfaldt mig) kollapset i nærheden af pigerne, som så har brugt mig til dukkeseng, ponystald, togbane plus det løse… Nu glæder jeg mig meget til, at høre dig igen i morgen i Fåborg. KH Mikael

Mikael Dalsgaard Sørensen

Hej Ole Flemming. Jeg er netop kommet hjem fra dit foredrag her til aften. Jeg henvendte mig til dig efter foredraget for at tilkendegive min begejstring. Denne tilkendegivelse skal da også ligge her i din gæstebog 🙂 Som foredragsholder og formidler var du imponerende god. En enormt velafbalanceret måde at blande humor med dyb alvor. Min mand og jeg har i bilen hjem givet håndslag på forskellige justeringer af vores måde at være en familie med to børn på. Jeg ser frem til udfaldet. Da jeg er folkeskolelærer fik jeg også et par andre vinkler på min praksis som bestemt skal afprøves. Alt i alt et berigende foredrag fremført med stor ærlighed og autencitet og ikke mindst brugbare og konkrete forslag til ændringer af vores praksisteori. Tak for det. Bedste hilsner P.

Pernille

Kære Ole Flemming 🙂
Kæmpe stor ros for dit ‘halvtamme’ foredrag i Stillinge Børnehave :-D. Det var super sjovt! :-D, rammende, skræmmende…, lærerigt og ikke mindst meget brugbart. Sjældent kan man ta’ så meget med hjem fra et foredrag og samtidig bruge det til noget! En særdeles givdig aften! Vi har allerede ‘mistet fodfæste for en tid’ og eksperimenteret med nogle af dine værktøjer (hammer, sav osv.) ;-D. Ja, humor skal der til :-D. ‘Tak for hjælpen’!
Charlotte (mor til to skønne ‘tyraner) 😉

Charlotte

Kommer lige fra foredraget om “de besværlige forældre og dumme børn”, som jeg ikke kunne huske hvad hed Ole Flemming, som holder foredraget har i sin tid forfattet “Har du talt med dit barn i dag” klistermærket. Det viste sig at være sjovere end at gå i biffen og at jeg har hørt foredraget “Har du talt med dit barn i dag” for 20 år siden, da min ældste datter var børnehavebarn. De ting han kan give forældre med i rygsækken er uvurderlige, og jeg har selv taget hans visdomsord med mig i bagagen for 20 år siden og brugt dem hver dag i mit arbejde med børn og forældre, både som lærer, mor og nu dagplejer. Konklusionen er ikke til at tage fejl af. Kærligst Helle

Helle

Hej Ole Flemming

Tak for dit humoristiske foredrag på Stenløse Privatskole igår. Fantastisk som du får hele salen med dig.

Sidder nu og kigger på min fine nye musemåtte som jeg købte igår 🙂

Susanne Bosholdt

Kære Ole Flemming
Af hele mit hjerte tak for din levende, inspirationsrige og humoristiske aften i aften. Jeg har følt mig ramt, berørt og ikke mindst rørt af dine fortællinger, og du har virkelig sat tankerne igang. Det var fantastisk, og jeg sidder bare med en følelse af at have fået lov at suge af din store faglige kompetence og ikke mindst tænke….. iiiihhhhhhh hvorfor er du ikke min morfar, smiler.

Tak for dig idag

Jeanette Larsen, mor til Mads 2A

Jeanette Larsen

Har lige hørt dit foredrag på IHS, og jeg har aldrig oplevet noget lignende. Det var det bedste foredrag jeg nogensinde har hørt, og jeg vil bestræbe mig efter at leve livet ligesom du gør.

Sebastian

Hej Ole Flemming,

Jeg hørte dig engang tale i Taksigelseskirkens menighedsbørnehave og købte din bog. Du opfordrer jo folk til at kopiere og dele ud af din bog, så det har jeg hermed tilladt mig at gøre. Der kommer et indlæg på min blog, som er lige klippet ud af din bog.

Tak for dine gode tanker!

Mange hilsener,

Marcelino Gauguin
Jeg blogger om familieliv på http://fartilfem.com/

Marcelino

Kære Ole Flemming.

Tusind tak for et dejligt foredrag i øjenhøjde, og ikke mindst med kærlighed til børnene! Det er det bedste og mest tankevækkende jeg har været udsat for længe. Tak!

 

Carina

Kære Ole Flemming Pedersen.
Endnu engang tusind tak for et, trods alvoren, hylende morsomt og supergodt foredrag i Troldhøj. Som jeg fortalte dig, satte du lige alle ordene på mine tanker og frustrationer. Der er ikke levnet meget plads til børnefamilier hos arbejdsgiverne og i samfundet i det hele taget. Jeg syntes det er på tide at vi alle tager et ansvar for dem (altså børnene), der forhåbentligt skal føre vores nation videre… Selv er jeg i gang med nogle tiltag, der forhåbentlig vil gavne vores egen familie og jeg er blevet meget inspireret af disse mennesker:
www.momsmor.dk
www.hjemmeunger.dk
Mange kærlige hilsener
Mor til 4 dejlige unger

Malene